Categorie毛n
Aura Spiritualiteit

Aura’s leren zien

Voor de meeste mensen kost het wel wat oefening voor ze aura’s kunnen zien. Helaas is het ook mij nog niet gelukt om alle lagen van de aura te zien maar ik merk wel dat door te oefenen er verbetering komt in hetgeen wat ik zie.

In dit blog deel ik een aantal tips om aura’s te kunnen leren zien.

Aura’s leren zien tips

Wanneer je start met het proberen te zien van aura’s kan het helpen om de persoon voor een witte of lichte achtergrond te plaatsen. Op die manier kan je sneller de aura of lagen van de aura zien.

Laatst was ik bij een lezing en de meneer die de lezing gaf stond voor een witte muur. Daarachter was een licht met warm licht en naarmate ik langer aan het luisteren en kijken was zag ik ook echt een soort aura verschijnen. Op dat moment kon ik het nog niet goed plaatsen maar nu ik meer aan het leren ben over de aura kan ik wat ik zie ook beter plaatsen.

Om de lagen van de aura te kunnen zien is het goed om je te focussen op het midden van het voorhoofd Di is de plaats van het derde oog en de voorhoofdchakra. Kijk 30 tot 60 seconden naar dit punt en probeer daarna je beeld te verbreden, ruimer te kijken, terwijl je ondertussen nog wel de focus op het voorhoofd heb. In het begin kan het lastig zijn maar probeer niet in de rondte te gaan kijken en blijf je concentreren.

Wanneer je dit op de juiste manier uitvoert zie je dat om de persoon heen de achtergrond lichter is en een andere kleur heeft dan het gebied dat verder van de persoon verwijderd is. Hoe langer en hoe meer geconcentreerd je kijkt hoe duidelijker het wordt.

Starten met aura’s zien

In het begin kan het lastig zijn om de auralagen te onderscheiden maar door te blijven oefenen word het steeds makkelijker. Hoe meer je oefent hoe beter je gaat worden in het onderscheiden van de verschillende auralagen. Wanneer je hooggevoelig bent kan dit ook erg handig voor je zelf zijn omdat je op die manier steeds beter weet hoe je je eigen energieveld kunt beschermen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *