Categorie毛n
Aura Spiritualiteit

Betekenis van aura kleuren

De kleuren van de aura hebben net als de chakra’s elk een eigen betekenis.

Rode aurakleur

rode lotus bloem die de eerste chakra symboliseerdDe rode kleur staat voor wilskracht, passie en vitaliteit. Lichamelijke activiteit en verlangen zijn ook steekwoorden die bij deze kleur horen. Als laatst horen ook boosheid en nervositeit bij deze kleur.

Oranje aurakleur

oranje lotusbloem met 6 blaadjes Creativiteit en kunstzinnigheid zijn belangrijke steekwoorden bij de oranje kleur. Expressie is ook een belanrijke eigenschap en daarnaast kan de kleur ook weergeven dat er een drang is om succes of resultaat te boeken.

Geel aurakleur

gele lotusbloem - zonnevlechtchakraDit is de kleur van de kracht. Zonnige, opgewonden en mentaal doet deze kleur veel voor je. Ook gaat deze aurakleur over verwachtingen en machtsstrijd.

Groen aurakleur

Groene lotusbloem met openstaande blaadjesGenezen en onderwijzen zijn woorden die bij deze kleur passen. Na het onderwijzen is het genezen niet meer nodig maar daarvoor is wel uithoudingsvermogen en zelfvertrouwen voor nodig. Ook zijn deze eigenschappen belangrijk voor een goede balans tussen lichaam en geest.

Blauw aurakleur

Hemelblauwe openstaande lotus met heel veel blaadjesDeze kleur is belangrijk voor communicatie en hier mee kun je diepe gevoelens tot uiting brengen. Vrede, liefde en affectie zijn allemaal eigenschappen die belangrijk zijn om te communiceren met je omgeving.

Violet aurakleur

paarse lotusbloem met heel veel open lotus blaadjes Violet is de kleur van het mystieke en het spirituele. Deze kleur kan zorgen voor diep spiritueel inzicht en spirituele energie. Charme, betovering en vereniging zijn ook een aantal steekwoorden die bij deze aurakleur passen.

Wit aurakleur

De witte aura kleur heeft de eigenschappen van alle kleuren en staat voor hoger ontwikkeld of spiritueel wezen. Sterke motivatie en vermogen om te concentreren zijn ook belangrijke steekwoorden bij deze aurakleur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *