Categorie毛n
Achter de schermen Gedachten over gedachten Van alles en nog wat

You can’t heal everyone

You can’t heal everyone

You can’t heal everyone. Dat is wat ik net hoorde in een liedje.. en op een of andere manier komt deze tekst nu pas echt binnen.

Het frustrerende wat ik heb met dieren eten en corona is.. Dat ik niet kan begrijpen dat mensen er aan meewerken, helemaal als ze zien wat voor leed het veroorzaakt.

Maar dat zijn mensen die ik niet kan ‘healen’. Ik doe zo mijn best om mensen te laten zien dat dierenleed echt een vreselijk iets is maar dit zijn mensen die ik helaas niet kan ‘healen’.

3D

Compleet vast in 3D: individueel, ego茂stisch, materialistisch, niet verder kunnen kijken dan nu.

Uit de 3D komen dat lijkt mij een van de doelen in dit leven. Bewust worden, begrijpen, meer empathie, meer liefde. Vooral dat laatste meer liefde! En dan natuurlijk niet alleen liefde voor anderen maar ook zelfliefde is h茅茅l erg belangrijk.

Dat is iets waar ik nu pas achter kom en op de weg van de zelfliefde sta ik zelf ook nog maar aan het begin. Maar alles in mij voelt dat deze liefde ook heel belangrijk is.

‘Alles is liefde’ hoor ik meteen in mijn hoofd….. Naja doel van dit verhaal…Even voor mezelf dit alles opschrijven, want het is een inzicht dat er bijna is maar nog net niet helemaal. Door het opschrijven hoop ik er toch te komen.

Inzicht

In plaats van niet begrijpen dat mensen alsnog meewerken aan dierenleed etc, kan ik beter gaan begrijpen dat er mensen zijn die dit gewoonweg nog niet kunnen. Die zijn nog niet op dat punt in hun zielenreis in dit leven op aarde.

Vroeger was ik daar beter in, iedereen zijn ding laten doen, niet druk maken om mensen die dieren eten. Maar op een of andere manier is daar een soort switch gekomen de laatste jaren. Alsof ik in ene wakker werd en dacht.. …dit gaat niet alleen om mensen maar dit gaat ook om dieren. Voor hen moet ik mijn stem laten horen.

Daarin ben ik misschien wat doorgeschoten doordat ik het met mijn hoofd probeerde te verklaren. Begrijpen waarom mensen sommige dingen niet zien. Hoe het kan dat we zo ver uit elkaar liggen met wat we zien.

Vandaag voelt het alsof ik weer een klein beetje wakker word. Dat moet ik helemaal niet willen begrijpen of kunnen begrijpen. Wat ik beter kan begrijpen is dat iedereen op een ander deel van hun zielenreis is en dat sommige mensen gewoonweg nog niet alles kunnen zien.

Van 3D naar verder

Vanaf 3D is het een hele weg naar 4D en 5D. Als je nog compleet in 3D zit, dan kan je mij als 4D-bezoeker niet begrijpen en omdat ik zelf pas net in 4D aan het rond hobbelen ben vind ik het nog moeilijk te begrijpen dat ik 3D niet kan begrijpen….Begrijp je het nog?

Ik in ieder geval wel. Dit voelt als een inzicht die zich vandaag nog wel verder gaat ontpoppen. Ken je dat gevoel? Je voelt dat het er aankomt? Dat heb ik nu :).

Ok茅 ik moet aan het werk!

Fijne donderdag聽馃槂,

Liefs, Thamar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *