Categorie毛n
Spiritualiteit

Wat is Reiki?

Allereerst is belangrijk om te weten dat alles om ons heen uit energie bestaat en ook wij bestaan uit energie.

Reiki vertaald uit het Japans is universele levensenergie en met een Reiki-behandeling kun je levensenergie laten stromen en daarmee blokkades oplossen.

Energie blokkades

Blokkades zijn bijvoorbeeld mogelijk in de chakra鈥檚. Elk mens heeft 7 hoofdchakra鈥檚, deze kun je zien als een soort energiekruispunten over je lichaam. Als een van deze kruispunten een ophoping heeft kan de energie niet lekker meer doorstromen.

De blokkade van energie kan dan op andere gebieden last gaan veroorzaken. Bijvoorbeeld op fysiek niveau door pijn te veroorzaken.

Naast het fysieke niveau heb je ook het emotionele niveau. Ben je erg emotioneel? Of heb je juist heel veel moeite om je emoties te uiten? Dan is het mogelijk dat er misschien een blokkade van energie dwars zit.

Laat de energie weer stromen

Reiki is een manier om de blokkade weer te laten stromen zodat je op andere niveaus weer lekker in je vel komt te zitten.

Bij Reiki heeft de behandelaar reiki 1 en 2 afgerond en daarbij 2 inwijdingen ontvangen van een Reiki master. Bij deze inwijdingen wordt het kanaal waar de chakra鈥檚 zich bevinden open gezet en ingewijd om ook reiki te kunnen geven.

De behandelaar is als het ware een kanaal waar de reiki door heen kan stromen. In de handen zitten belangrijke chakra鈥檚 die met verschillende handposities de levensenergie op de juiste plekken kunnen brengen.

Meer weten over Reiki of een Reiki-behandeling aanvragen? Check dan deze pagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *