Reiki Almere zijn de belangrijkste woorden voor deze pagina. Woon je in Almere en ben je op zoek naar een Reiki behandeling? Daar kan ik je bij helpen.

Reiki Almere en omgeving

Niet alleen in Almere kun je bij mij terecht voor een Reiki behandeling maar ook in de omgeving van Almere kan ik je helpen. Denk bijvoorbeeld aan Lelystad, Dronten, Harderwijk etc. Ik heb een mooie behandeltafel & rijbewijs dus het is ook mogelijk om een Reiki Behandeling aan huis te krijgen.

Ook Reiki op afstand is een mogelijkheid. Meer weten over Reiki op afstand? Klik hier!

Wat kan ik voor je doen?

Op dit moment doe ik Reiki ontspanningsbehandelingen. Natuurlijk is een mooie bijwerking dat ook pijn en dergelijke verdwijnen maar de focus van mijn behandelingen ligt (nu nog) op ontspanning.

Ben je toe aan ontspanning met kans op interessante inzichten? Dan is een behandeling bij mij zeker iets om te proberen. Niet alleen doe ik een Reiki behandeling, ik gebruik ook graag Tarot en andere kaartendecks om meer inzichten en boodschappen te ontvangen.

Wie geeft de behandeling?

foto van ThamarMijn naam is Thamar, 35 jaar en ik woon in Almere. Al lange tijd hou ik me bezig met spiritualiteit en alles wat daar mee samenhangt.

Dit jaar, 2022 heb ik besloten er echt iets mee te gaan doen. Reiki 1 & Reiki 2 cursus zijn afgerond en ik heb al een hoop mooie behandelingen mogen doen.

Kosten Reiki behandeling

De kosten voor een reiki behandeling bepaal je zelf want ik werk op basis van donatie.

Kosten voor benzine en/of de huur van de ruimte zijn wel voor jezelf.

Nog steeds hier?

Alles gelezen en nog steeds hier? Ben je benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Stuur me gerust een berichtje 鈽猴笍.

0
    0
    Je winkelwagen
    Je hebt geen productenTerug naar de winkel
    漏 Copyright 2022 HappyKarma | Theme: Blossom Thema's | Privacy verklaring