Reiki op afstand

Bij Reiki op afstand is het mogelijk een Reiki behandeling te ontvangen terwijl je niet daadwerkelijk met elkaar op dezelfde locatie bent.

Hoe gaat het in zijn werk

Een Reiki behandeling op afstand duurt 30 minuten. Samen plannen we een moment in. Het mooiste is als je ook echt even alleen kunt zijn en de tijd neemt voor je zelf.

De behandeling

Voor ik start met de behandeling neem ik contact op via de app. Ik trek een kaartje voor je en dan start ik de behandeling. Tijdens de behandeling raad ik aan lekker te gaan liggen. Dekentje erbij. Misschien een achtergrond muziekje maar zeker geen televisie! Dit half uur hoef je alleen maar te zijn terwijl ik ondertussen bezig ga met de Reiki behandeling.

Afronding

Na het half uurtje neem ik weer contact met je op om te kijken hoe alles gegaan is. Verder is het altijd goed om wat extra water te drinken na de behandeling. Op die manier kan overtollige energie en op een goede manier worden afgevoerd.

Kosten Reiki op afstand behandeling

De kosten voor een Reiki behandeling op afstand bepaal je zelf. Ik werk namelijk op basis van donatie šŸ™šŸ’–.

Kosten voor benzine en/of de huur van de ruimte zijn wel voor jezelf.

Neem contact op voor een Reiki behandeling op afstand