Categorieƫn
Crea Bea Leesvoer & Relaxt scroll materiaal

Positive graffiti

Sinds een jaartje of wat ga ik wel eens mee met mijn man als hij bezig is met zijn graffiti kunst. Ik leer er veel van en ik vind het leuk om op deze manier creatief bezig te zijn.

Een paar maanden geleden zag ik deze spot in het skatepark. Het was een kleine muur bij de entree. Vele mensen komen hier voorbij en het leek me een leuk idee om hier een positieve boodschap te plaatsen.

Een paar dagen geleden voelde ik dat het tijd was! Ik maakte een schets en ik en mijn man gingen naar het skatepark. We nodigden ook onze buurman vriend uit en maakte er een lekker dagje van.

First sketch on wall

Het woord wat ik wilde maken was het woord: ‘Smile’ en daarnaast wilde ik een smileyface plaatsen. Ik hoopte dat als mensen voorbij komen en het woord lezen er dan een Happy gevoel van krijgen. Een smile šŸ˜.

End result of the wallHet resultaat was beter als ik had verwacht. Het gaf me een instant smile en ik hoop dat andere mensen dat ook hebben.

Ik vind het een leuk idee dat het een paar weken nog maar een gedachte was en nu is het echt iets wat we gecreƫerd hebben. Het herinnert me trouwens aan een quote van Buddha:

ā€œWe are what we think. All that we are arises with our thoughts. With our thoughts, we make the world.ā€

Positive graffiti

2 reacties op “Positive graffiti”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *