Categorie毛n
Persoonlijk Spiritualiteit

Op naar Portugal!

Al langere tijd gaat het niet helemaal lekker met me. Er is veel gebeurd de afgelopen jaren en dat heeft zijn sporen achter gelaten. De laatste weken voelde ik dan ook heel sterk dat ik iets moest doen. Niets doen was geen optie meer. Naja niets doen…Heel veel wiet roken deed ik… Maar dat is ook geen optie meer.

Ik ben online gaan zoeken naar een retraite en ik kwam uit bij de Cappucino Retreat in Portugal! Een retraite vol met energiewerk zoals reiki, qi-kong, kristallen en nog veel meer. Dit voelde meteen goed en ik besloot te boeken.

Boeken en klaar maken

Na het boeken van het retraite heb ik los mijn vliegtickets geboekt en heb ik besloten om 2 dagen eerder naar Portugal te vertrekken en na het retraite nog 2 dagen langer in Portugal te blijven. Spannenddd, voor het eerst in mijn eentje met het vliegtuig op reis. Alleen dingen ondernemen is voor mij geen probleem, maar zo met het vliegtuig is toch weer even nieuw.

Vertrek naar Olhao

24 maart was het zo ver! Op naar het Eindhoven vliegveld en naar Portugal. Alles verliep super chill, geen problemen en vanaf het vliegveld had ik alvast een transfer geregeld naar mijn eerste verblijf.

Toen de taxi man wist waar ik vandaan kwam wilde hij me meteen van alles aanbieden. Nee, nee, nee zei ik, geen drugs voor mij deze trip.

De brutaliteit van deze taxi man trouwens.. Via Booking.com had hij mijn nummer gekregen en stuurde hij me in de avond nog een paar berichten. Of ik echt niet iets wilde hebben 馃槷. NEE!

Ik kwam laat aan, dus ik ben snel gaan slapen en de volgende dag ben ik Olh茫o gaan verkennen! Meer daarover in de volgende blogs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *