Categorie毛n
Achter de schermen

De markt op!

Dusss begin september zat ik met een tafeltje van 50/60 cm en wat edelstenen op de kofferbakmarkt in Vledder. Mijn tante doet vaker dit soort markten dus ik mocht erbij komen zitten. Leuke kans om eens te kijken of ik het wat vond en of het misschien iets was voor HappyKarma.

Ik vond het helemaal leuk. Met de kofferbakmarkt stond alles op de grond, wij zaten lekker in onze stoeltjes. Het voelde als terras. Lekker mensen kijken, ik miste alleen nog het zonnetje en een biertje haha. Ik besloot dit wil ik nog een keer doen, maar dan wel gewoon als ‘handelaar’ zodat ik van alles mocht verkopen.

Die dag keek ik nog een beetje rond op internet maar kon ik eigenlijk niets passends vinden.

2 weken later reed ik op een maandag morgen terug naar Vledder en zag het bord ‘Jaarmarkt Vledder – 26 september 2021’ en ik dacht.. Misschien zou ik dat wel kunnen doen! Lekker in de buurt en als ik het nu bedenk heb ik maar een paar dagen om mezelf druk te maken.

Even denken

Maandag dacht ik er over, dinsdag de hele dag er over gedacht en in de avond besloot ik…Oke ik ga de organisatie een mail sturen. Is er nog een kraam, hoe werkt het en mag ik ook. Woensdag ochtend, ik mocht! WATTT ok茅 shit dat zag ik niet aankomen. Als ik op een markt ga staan komt er nog veel meer bij kijken dan dat ik over na had gedacht.

Mensen moeten kunnen pinnen, waar liggen de spullen op, 4 meter is dat niet veel te veel, moet ik decoratie hebben, waar haal ik wisselgeld vandaan etc etc mijn gedachten gingen binnen 2 minuten alle kanten op. Gelukkig had ik binnen een kwartier voor bijna alles wel een oplossing.

Ok茅 we gaan ervoor

Donderdag ging ik aan de slag met een plan, vrijdag naar de groothandel en zaterdag in avond en nacht de laatste voorbereidingen. In de nacht inderdaad.. Eigenlijk zou ik vrij zijn in de middag maar door omstandigheden ging dat niet door haha. Dus hup tot 2 uur in de nacht door met voorbereiden en om 7 uur op staan om verder te gaan!

Klote gedachten

Ondertussen bleef mijn hoofd zeuren, gedachten gingen de hele tijd naar de negatieve angstige kant. Te weinig spullen, mensen vinden je niet goed genoeg, ze lachen je uit, het gaat je niet lukken etc etc. Steeds dacht ik, prima jullie mogen er zijn. Ik begrijp dat jullie bang zijn het is uit de comfortzone. Ik ben ook bang. Maar ik ga het toch proberen.

Door alleen al te denken hoe het kan mislukken weet ik hoe het zou kunnen voelen. Door het te proberen kan ik ook de andere kant van de medaille voelen. Het gevoel als het wel lukt. Als je wel trots bent op wat je gelukt is en daar moet je soms je gedachten voor negeren.

En ik heb doorgezet! Ik ben trots op wat ik heb neergezet in een paar dagen tijd. Klote gedachten! Niet allemaal natuurlijk maar als ik deze had gevolgd had ik dus ook nooit de positieve kant gekend.

Moraal van het verhaal

Moraal van het verhaal… Volg ook eens je gevoel i.p.v. je gedachten ook al moet je daardoor je gedachten actief negeren 馃榾

#happyme 馃挅

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *