Categorie毛n
Astrologie

Zonsverduistering 10 juni 2021

Via Instagram kwam ik er net achter dat er morgen (10-06-2021) een gedeeltelijke zonsverduistering te zien zal zijn! Dit heeft effect op van alles en nog wat en hij valt ook nog eens samen met de Mercurius Retrograde.

Ook tijdens de Mercurius Retrograde zijn er energie毛n (ik weet niet of het energie is, maar dat is hoe ik het nu even beschrijf) die er voor zorgen dat dingen net even anders voelen. Net even anders binnenkomen. Tijdens de Mercurius Retrograde gaat het vaak mis in de communicatie en veel mensen raden dan ook aan deze periode geen belangrijke beslissingen te nemen.

Vaak waren er periodes in mijn leven waarbij de energie gewoon anders voelde, de communicatie raar was gegaan, vaak snapte ik het pas als ik daarna van iemand hoorde dat Mercurius weer bezig was geweest. Tegenwoordig schrijf ik het in mijn agenda, zo kan ik er rekening mee houden en ook probeer ik in deze periode geen grote nieuwe projecten te starten.

Mercurius Retrograde & zonsverduistering

Ook de zonsverduistering heeft invloed maar deze komt volgens mij minder vaak voor dan de Mercurius Retrograde. Dat is ook de reden dat ik daar eerder niet veel aandacht aan besteed heb.

Maar vanavond zag ik wat posts op Instagram voorbij komen die me aan het denken zetten! Ik zit op het moment ook in een beetje gekke situatie en vibe en misschien hebben Mercurius en de zon hier iets mee te maken?

Misschien herken jij je ook wel in een van de bovenstaande posts? Je kunt hieronder ook een reactie achterlaten als je jouw ervaringen wilt delen!

Fijne zonsverduistering en succes deze Mercurius Retrograde ;)!

Bronnen:
Weer.nl
Moonlight Energy Healing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *