Categorie毛n
Achter de schermen Leesvoer & Relaxt scroll materiaal

Terug van weggeweest!

Deze website heeft even een tijdje stil gestaan, maar vanaf nu gaat daar weer verandering in komen! Na 10 jaar websites maken heb ik besloten dat ik toch ook meer met spiritualiteit wil doen. Ik wil sowieso meer dingen doen waar ik blij van word en dit is een mooi begin.

HappyKarma.nl had al een webshop staan die niet gebruikt word maar wel werkt dus dat is zonde natuurlijk. Daarom heb ik wat bestellingen gedaan bij de groothandel met allemaal spirituele artikelen die ik zelf ook wel zou willen hebben…Ehh misschien heb ik er ook wel een paar al achter de hand gehouden haha!

De komende maanden ga ik heel rustig de webshop vullen en eens kijken of ik misschien wat spirituele artikelen kan verkopen. Op dit moment staan ze verspreid in mijn kantoor en ik ga hier ook iets moois van maken. Doordat ik net verhuisd ben is het nu nog een beetje rommelig, maar ik ben van plan om de ene kant van mijn kantoor om te toveren tot een soort van display met allemaal spirituele producten. Ik word er al blij van terwijl ik dit bericht tik.

Andere ontwikkelingen

Er was nog geen logo voor HappyKarma dus daar ben ik een paar weken…misschien wel maanden geleden aan begonnen. Omdat ik het eigenlijk veel te druk heb kom ik bijna niet toe aan mijn eigen dingen.. Dus voor het eerst heb ik besloten om zoiets uit handen gegeven. Spannenddd!

Via Instagram volg ik al een tijdje een leuke vrouw, Sabine van Oink Oink producties. Zij gaat voor mij een logo maken met de eerste ontwerpen die ik voor het logo gemaakt had. Ik ben heel erg benieuwd!

Instagram enzo

Ik ben vooral actief via het Instagram account: Thamar.Tells.How en via het account: HappyKarma.nl ga ik vooral spirituele artikelen laten zien, dat word geen persoonlijk account maar meer een showcase.. showroom? Instagram showroom? Datte dus 馃檪

Ik zou het leuk vinden als we connecten via Instagram! Tot zover mijn verhaal vandaag. Ik hoop dat ik snel weer tijd heb voor HappyKarma 馃挅.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *