Reiki behandeling Almere

Ben je op zoek naar een Reiki behandeling in Almere? Misschien kan ik je wel helpen!

Wie ben ik?

Mijn naam is Thamar, op dit moment ben ik 35 jaar en woon ik in Almere. Al meer dan 12 jaar ben ik ondernemer en de laatste jaren is er steeds meer focus gekomen op het spirituele stuk. Spiritualiteit en alles wat er bij hoort heeft me altijd al getrokken en daarom wil ik daar graag meer mee doen.

foto van ThamarDit jaar heb ik Reiki 1 en Reiki 2 afgerond en daar wil ik graag mensen en dieren mee gaan helpen. Ik heb al wat mooie resultaten gezien met Reiki en daarom kan ik het iedereen aanraden. Niet alleen op het fysieke niveau kan Reiki een hoop doen, maar ook op andere niveaus kan Reiki blokkades opheffen en de energie weer laten stromen.

Wat kan ik voor je betekenen?

Ik geef Reiki behandelingen met de focus op ontspanning. Stress veroorzaakt veel spanningen en die spanningen kunnen blokkades veroorzaken in je energieveld.

We bestaan allemaal uit energie en die energie is verdeeld over verschillende niveaus:

  • Fysieke niveau
  • Mentale niveau
  • Emotionele niveau
  • Energetisch niveau
  • Spiritueel niveau

Al deze niveaus hebben met elkaar te maken en zijn aan elkaar gelinkt. Je kunt bijvoorbeeld een probleem hebben op emotioneel niveau en dat kan op fysiek niveau uiteindelijk pijnklachten veroorzaken.

Met Reiki energie kun je energieblokkades op verschillende niveaus bereiken en helpen op te lossen.

Op zoek naar de oorzaak

Reiki kan je helpen bij het oplossen van energieblokkades maar als je het probleem niet bij de oorzaak aangepakt bestaat er een kans dat het probleem blijft terugkomen.

Wanneer je last hebt van klachten zit je midden in het probleem. Het zoeken en vinden van de oorzaak kan dat lastig maken. Iemand die vanaf de zijlijn meekijken ziet vaak het grotere plaatje.

Samen met inzichtkaarten, chakra psychologie, numerologie, astrologie en meer van dit soort spirituele middelen ga ik samen met jou op zoek naar de oorzaak.

Tarot online reading!

Tijdens dit proces geef ik je handvaten en tips en samen met Reiki hoop ik dat je weer lekker in je vel komt te zitten.

Wanneer je vertrekt na een afspraak met mij hoop ik dat je weer wat opgeladen, opgelucht en weer meer in balans voelt.

Mogelijkheden Reiki behandeling Almere

Ik woon in Almere en voor mij is het geen probleem om in Almere op locatie te komen. Ik heb een mooie fijne behandeltafel die ik mee kan nemen. Ook is het mogelijk om mij thuis te komen of een locatie af te huren.

Kosten Reiki behandeling

De kosten voor een Reiki behandeling bepaal je zelf, ik werk namelijk op basis van donatie.

Kosten voor benzine en/of de huur van de ruimte zijn wel voor jezelf.

Heb je nog vragen? Kan ik je ergens bij helpen? Stuur me gerust een berichtje en wie weet zien we elkaar binnenkort!