Over HappyKarma

Oh oh, waar zal ik eens beginnen. HappyKarma is een van mijn ideeĆ«n die ik door de jaren heen steeds een beetje heb uitgebreid. Het belangrijkste van HappyKarma is voor mij dat ik er blij van word. Dat ik er een HappyKarma van krijg šŸ˜‰

Oja en natuurlijk niet alleen voor mezelf, ik vind het ook heel belangrijk dat andere mensen er ook blij van worden. Want als ik andere mensen blij kan maken, dan krijg ik daar ook weer een goed gevoel bij, off ehhh en HappyKarma misschien :D?

Meer over mij

foto van ThamarMijn naam is Thamar en op dit moment (2022) ben ik 35 en woon ik samen met mijn man en hondje in Almere. Ik ben al zo een 12 jaar ondernemer en eigenlijk bouw ik vooral websites. Spiritualiteit en alles wat daar mee te maken heeft dat heeft me altijd al getrokken. Dat is ook een van de redenen waarom ik deze website in het leven geroepen heb. Hier kan ik alles met betrekking tot spiritualiteit delen, onderzoeken, online plaatsen etc.

Dit jaar heb ik Reiki 1 en Reiki 2 behaald. Ook was ik gestart met een opleiding Holistisch Therapeute maar door de vele verdrietige omstandigheden van 2022 heb ik besloten daar mee te stoppen. Het geeft teveel druk en dat is iets waar mijn karma helemaal niet happy van wordt.

Reiki behandelingen geven daarentegen...Daar word ik wel weer blij van. Ik vind het heel bijzonder om te zien wat Reiki Energie kan doen voor mensen en ook dieren. Zien dat iemand minder pijn heeft, relaxter is, ontspannen is, dat doet me goed! Daarom hoop ik daar in de toekomst nog meer mee te kunnen doen.

Edelstenen en spirituele artikelen

Sinds een jaartje ongeveer ben ik ook gestart met het opbouwen van een webshop en ook sta ik regelmatig op de markt met mijn producten. Ik koop vaak in voor klanten en ik vind het heerlijk om de juiste steen voor iemand te kunnen vinden.

Niet alleen de juiste stenen vinden, ook het verzorgen van op maat gemaakte pakketjes vind ik superleuk om te doen. Mijn webshop is nu nog niet heel groot, maar dat hoeft ook niet. Het is een kleine schattige shop, waar je nog gewoon service op maat krijgt, waarbij ik een stapje extra loop om jou een HappyKarma te bezorgen.

hand door hek met bloemen