Stukje steen met verschillende structuren en kleurenCarneool kan worden gereinigd met water, maar het is belangrijk om het juiste proces te volgen om beschadiging van de steen te voorkomen.

Het is aanbevolen om carneool te reinigen met lauw water en een milde zeep of sop. Gebruik geen schurende of agressieve reinigingsmiddelen, omdat deze de oppervlakte van de steen kunnen beschadigen.

Maak eerst een oplossing van warm water en milde zeep, neem een zachte tandenborstel en wrijf voorzichtig over de steen, maak de steen schoon met een zachte doek of een spons. Spoel de steen grondig af met schoon water en laat het drogen.

Belangrijk om te weten over sommige carneoolsoorten

Het is ook belangrijk om op te merken dat sommige carneoolsoorten behandeld zijn met oli毛n of wassen om de kleur en de glans te versterken, deze behandelde carneool zou men beter niet met water reinigen.

Sieraden met carneool

Carneool is een soort steen die vaak wordt gebruikt in sieraden maar het is niet zo hard als edelstenen, dus als je het vaak in contact met water laat komen, kan het beschadigd raken. Dus als je een sieraad hebt met carneool is het beter om het af te doen als je gaat zwemmen of douchen.

0
    0
    Je winkelwagen
    Je hebt geen productenTerug naar de winkel
    漏 Copyright 2022 HappyKarma | Theme: Blossom Thema's | Privacy verklaring