Categorie毛n
Spiritualiteit Van alles en nog wat

Eerste stapjes in Human Design

Mijn Human Design chartSinds een paar maanden blijft Human Design op mijn pad komen. Het teken voor mij om er eens in te duiken… En wauw! Wat is dit interessant! Ik heb mijn eigen chart laten berekenen via deze website en daarna bleef ik dingen ontdekken die zo treffend waren dat ik het met iedereen wil delen :D!

Wat is Human Design?

Human Design is een systeem dat inzichten biedt in de unieke energetische blauwdruk van een persoon. Deze blauwdruk is gebaseerd op geboortedatum, -tijd en -plaats. Het combineert elementen uit astrologie, de I Tjing, Kabbala, de chakra-leer en kwantumfysica om een gedetailleerd profiel te cre毛ren dat helpt bij zelfbegrip en persoonlijke groei. Het werd in 1987 ge茂ntroduceerd door Ra Uru Hu (geboren als Robert Allan Krakower), na een intense mystieke ervaring op Ibiza, waarbij hij een diepgaand inzicht kreeg in deze nieuwe manier van zelfontdekking.

Hoe lees je je Human Design Chart?

Human Design is wel heel uitgebreid, dus om echt alles te weten te komen zou ik aanraden een reading aan te vragen bij een professional… Maar ben je nieuwsgierig en wil je alvast op ontdekkingstocht? Dan heb je misschien wel iets aan deze linkjes hieronder!

Bereken je chart
Hoe lees je je chart?
Meer info over de 4 types
Meer info over de 12 profielen
Meer uitleg over de definities
Meer uitleg over de innerlijke autoriteit
De 9 centra
Lijst met kanalen
Lijst met poorten
Verschil rode en zwarte kanalen
Purpose / incarnation cross
Left Angle incarnation cross
Right Angle incarnation cross
Uitleg over de 4 pijlen naast het hoofd

Ik hoop dat je er iets aan hebt! Voor mij zorgt het nu al voor meer duidelijk op bepaalde gebieden en met mensen. Waar ik me eerder enorm frustreerde kan ik daar nu al meer berusting in vinden doordat ik weet dat iemand een bepaald profiel heeft bijvoorbeeld. Misschien vertel ik daar later nog wel meer over.

Veel plezier met het ontdekken van Human Design!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *