Tarot online

Tarot online reading!Een paar jaar geleden heb ik tarotkaarten gekocht een een hoop tarotboeken ingeslagen. Tarot is (voor mijn gevoel) niet eventjes te leren en leer je het beste door veel te oefenen.

Om mijn tarot skills te verbeteren bied ik nu gratis tarot readingen aan. Op dit moment ben ik nog een echte beginner en maak ik gebruik van de grote arcana. Zodra ik deze onder de knie heb ga ik door met het leren van de kleine arcana.

Ja ik wil een gratis Tarot reading!

Wil je een gratis reading? Vul dan hieronder het formulier in en dan krijg je van mij een uitgebreide mail met een reading en foto’s


  Hoe werkt het?

  Nadat je het formulier hebt ingevuld zal ik een tarot reading voor je doen. Van elke kaart die ik omdraai maak ik een foto en daar geef ik een kleine beschrijving van mijn interpretatie bij.

  Er zijn vele manieren waarop je de leggingen kunt doen. Ik gebruik het Keltische kruis methode. Deze methode gebruikt 10 kaarten die allemaal een andere betekenis hebben afhankelijk van de plek waar ze terecht komen.

  Ik gebruik verschillende boeken om informatie te combineren en tegelijk luister ik naar mijn gevoel om de betekenis, het bericht of het antwoord zo goed mogelijk over te brengen.

  En vergeet niet:

  Smile you are beautiful